Logopedie - Klenková, Jiřina (Grada, 2006)
Komunikace je jednou z nejdůležitějších lidských schopností. Pokud člověk s ostatními nedokáže dobře komunikovat, může se to stát překážkou v jeho vzdělávání a společenském uplatnění. Narušené komunikační schopnosti se věnuje logopedie, jejíž základní principy jsou vysvětleny v této knize.
Keywords: Logopedie