Business Intelligence Jak využít bohatství ve vašich datech - Pour, Jan (Grada, 2004)
Business Intelligence (BI) je moderním způsobem užití informačních technologií při analýzách, plánování a rozhodování firmy. Autoři vysvětlují pojmy a principy BI, ukazují postupy a příklady navrhování, realizace a úspěšného nasazení BI aplikací od strategického řízení až po oblasti financí, obchodu a logistiky.
Keywords: Ostatní; Management v informační společnosti