Balení dárků - Vondrušková, Alena (Grada, 2005)
Hodnotu každého dárku zvyšuje originální nebo vtipný obal. V nové knížce edice Šikovné ruce najdete množství nápadů pro balení malých i velkýchdárků, určených všem, které máte rádi - dětem, rodičům i přátelům k narozeninám, k svátku či k různým výročím. Jsou tu i návody na balenívánočních dárků, netradiční obaly na mikulášskou nadílku anebo originální tašky na dárečky ke sv. Valentinu. Všechny používanémateriály jsou snadno dostupné, jednoduché pracovní postupy zvládne opravdu každý. Tajemství je často jen v kombinaci barev anebo v nápadechna zajímavé a hezké ozdoby, třeba ze sušených plodů.
Keywords: Výtvarné techniky