Outdoor trénink Pro manažery a firemní týmy - Svatoš, Vladimír (Grada, 2005)
První český, prakticky psaný a ucelený pohled na outdoor trénink jako na atraktivní a účinnou tréninkovou metodu pro budování a stmelování týmů, rozvoj manažerských a pracovních způsobilostí, pro motivování jednotlivců a týmů a pro hodnocení pracovníků. Z pera autorů, kteří mají mnohaleté zkušenosti s vedením outdoorových programů pro špičkové české a nadnárodní společnosti. Kniha je určena zvláště personálním a tréninkovým manažerům, kterým pomůže při rozhodování kdy, za jakých okolností a k jakému účelu použít outdoor trénink. Využijí ji také konzultanti, trenéři a organizátoři aktivit ve sféře volného času. Součástí knihy je barevná příloha.
Keywords: Harmonie těla a duše; Personalistika