Atraktivní životopis v angličtině Strategie, tipy a ukázky působivých životopisů, motivačních dopisů a další korespondence - Tošovská, Denisa (Grada, 2005)
Vyžadují po vás podklady k výběrovému řízení v angličtině? Ucházíte se o práci v mezinárodní firmě nebo o studium či práci v zahraničí? Co je důležité pro úspěšný životopis a motivační dopis? Jak vypadá obsah, forma a estetická stránka životopisu v anglicky mluvících zemích? Jak úspěšně zdůrazníte své přednosti a zjemníte nedostatky? Jak správně přeložit tituly, pozice a funkce? Jaká slova a obraty vám pomohou vyniknout? Autorka se zkušenostmi z působení v USA i Evropě vám pomůže zajistit si atraktivním životopisem lepší pracovní pozici.
Keywords: Kariéra a zaměstnání