Škola digitální fotografie - Soukup, Roman (Grada, 2005)
Škola digitální fotografie je kniha, která v jasné a srozumitelné formě poskytne čtenáři základní informace o samotném procesu pořizování fotografií a procesu fotografování. Je pojata jako průvodce fotografováním a v jednotlivých kapitolách je názorně a logicky ukázno, co vše je možné a mnohdy nutné s pořízenou fotografií provést.
Keywords: Digitální fotografie a video