Zdravá výživa a hubnutí v otázkách a odpovědích - Kunová, Václava (Grada, 2005)
Diety a hubnutí. Dva fenomény moderní doby. Mnozí se jistě zeptají: Jak ale zhubnout? Která dieta je vlastně ta správná? Otázek je mnoho a stejně i odpovědí. Která metoda je ta pravá a který postup účinný vám poradí právě jedinečná publikace MUDr. Václavy Kunové. Přináší nejnovější informace o zdravé výživě a atraktivní formou otázek a odpovědí nasměruje na tu správnou cestu. Poradí jak zhubnout a zároveň neplatit cenu nejvyšší - poškozené zdraví.
Keywords: Hubnutí; Výživa