Dětská klinická psychologie 4., přepracované a doplněné vydání - Krejčířová, Dana (Grada, 2006)
Kniha, která zahrnuje nejdůležitější oblasti psychodiagnostiky, psychoterapie a klinického poradenství, již po mnoho let úspěšně slouží klinickým psychologům jako základní učebnice. Díky její srozumitelnosti a přehlednosti z ní mohou čerpat informace i dětští psychiatři a pediatři, ale i další odborníci.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Psychologie odborná