Kardiologie pro obor ošetřovatelství - Sovová, Eliška (Grada, 2004)
Publikace, která je určena nejen pro studenty ošetřovatelství, ale i pro sestry v praxi, je velmi cenná zejména svým zaměřením na ošetřovatelskou stránku péče o pacienta se srdečním onemocněním. Každá kapitola obsahuje ošetřovatelské diagnózy, cíle ošetřovatelského péče i potřebné intervence.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory