Kožní změny u interních onemocnění - Cetkovská, Petra (Grada, 2010)
Kniha poskytuje moderní přehled kožních manifestací nemocí vnitřních orgánů a kožních změn, které vznikají při jejich léčení. Znalost těchto kožních projevů je důležitá nejen pro dermatology, ale i pro lékaře jiných oborů, neboť změny na kůži mohou být prvním signálem počínající dosud skryté systémové choroby nebo jsou projevem komplikace léčení interních nemocí.
Keywords: Dermatovenerologie; Interna