Hrajeme si a tvoříme se skřítky - Kalábová, Naděžda (Grada, 2005)
Jak získat pozornost dětí a jak je zaujmout? Na tuto otázku spolehlivě odpoví kniha Naděždy Kalábové Hrajeme si a tvoříme se skřítky. Činnosti, které jsou zde popsány, učí děti porozumět sobě i jejich kamarádům, lépe komunikovat mezi sebou, citlivěji chápat a ovlivňovat mezilidské vztahy. Publikace je určena učitelům, vychovatelům, ale i rodičům. Nabízí možnost zajímavé a tvořivé práce, která rozvíjí fantazii, představivost, podněcuje obrazotvornost, vynalézavost, schopnost napodobovat a pozitivně působí na dětskou osobnost.
Keywords: Pedagogika; Předškolní pedagogika