Digitální fotografie tipy a triky pro úpravy na počítači - Soukup, Roman (Grada, 2005)
Kniha čtenáři ukáže, jakým způsobem upravovat digitální fotografie a naskenovaný filmový materiál pomocí aplikace Adobe Photoshop. Důraz je kladen na odstranění chyb, které vznikají při samotné expozici a v rámci celého procesu práce s digitální fotografií. Publikace seznámí čtenáře se základními i pokročilými technikami úprav, tak aby byl schopen připravit fotografie pro veškeré druhy prezentace, včetně prezentace na internetu.
Keywords: Digitální fotografie a video