Zpíváme si s dětmi - Lišková, Marie (Grada, 2005)
Publikace obsahuje řadu dosud nepublikovaných písní a stává se tak jedinečnou inspirací učitelům v MŠ a ZŠ v oblasti hudební výchovy. Kromě hudebního rozvoje dětí dávají prostor i ke komplexní výchově. Hudba je motivací k ostatním možným činnostem (výtvarné, pohybové, rozumové, vztahových záležitostí, psychického rozvoje atp.). Jde o soubor písniček a hudebních her.Kniha může sloužit jako doplňková literatura studentům SPŠ, VŠ ped.
Keywords: Pedagogika; Předškolní pedagogika