Volejbal - Císař, Václav (Grada, 2005)
Kniha zkušeného volejbalového trenéra Vás srozumitelnou a čtivou formou seznámí s požadavky pro trénování a hraní volejbalu. Jejím cílem je nasměrovat hráče a trenéry k tvůrčí aplikaci praktických poznatků, vybavit je koncepčními pohledy na hru, herní dovednosti a taktiku. Na základě těchto znalostí si pak mohou hráči i trenéři sami modifikovat potřebná tréninková cvičení a správně si určit detaily, které jsou pro správné provedení dovedností rozhodující. Nabyté poznatky jim také pomohou s výběrem průpravných cvičení, s jejich využitím pro nácvik nebo odstranění chybných návyků. Součástí knihy je také zásobník vzorových cvičení.
Keywords: Sporty