Chirurgie v kostce 2., doplněné a přepracované vydání - Ferko, Alexander (Grada, 2015)
Neocenitelná publikace pro studenty medicíny, začínající lékaře především chirurgických oborů v přípravě k atestaci a sestry-specialistky! Kniha je určena ke každodennímu použití, k základní orientaci v oboru i k rychlému zopakování problematiky.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie