Jak předejít krizi v manželství - Novák, Tomáš (Grada, 2004)
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů a nedostatků v komunikaci. Text ilustrují příběhy ze života.
Keywords: Psychologie; Partnerské vztahy