Spinning - Kirchner, Jiří (Grada, 2004)
První kniha na českém trhu, která přibližuje celosvětový fenomén s názvem spinning z různých pohledů a úhlů. Přístupnou formou přináší všem zájemcům základní principy spinning programu. Stávajícím i potencionálním zájemcům o spinning program ukazuje základní postupy tvorby vhodných pohybových režimů, ať už za účelem redukce hmotnosti, posílení kardiovaskulárního aparátu, nebo jen pro pouhou radost z pohybu. Profesionálním instruktorům může nabídnout nové postupy při vytvářený tréninkových jednotek s ohledem na jejich přesné zacílení. Součástí publikace je také kapitola pojednávající o dramaturgii, výběru a použití hudby, jako nedílné součásti spinning programu.
Keywords: Sporty