Omítky - Blaha, Martin (Grada, 2004)
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra, protože jim umožní orientaci v problematice nových technologií, které prodělaly výrazný vývoj, ale jsou mnohdy značně podceňovány. Hlavní snahou autora je ukázat především na příkladech z jeho praxe typické postupy, zásady ale i nejčastější chyby při provádění a opravách omítek.
Keywords: Hobby