Hry ve sportovní přípravě dětí - Perič, Tomáš (Grada, 2004)
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích. Je rozdělena do dvou relativně samostatných celků a její těžiště je ve druhé části, kde jsou dokumentovány příklady cvičení a tréninkových jednotek. Navazuje na publikaci Sportovní příprava dětí.
Keywords: Děti a sport