Malujeme na kameny - Macholdová, Taťjana (Grada, 2007)
Na stránkách dalšího dílu z edice Šikovné ruce najdete mnoho inspirací jak využít kámen, ten malý kousek přírody, který si jste si donesli domů. Vyzkoušejte rozličné metody od těch snazších - kresbu tužkou až po nejnovější - malbu olejovými barvami. Na kámen nemusíte pouze malovat, ale můžete ho použít jako podklad pro vytváření zajímavých mozaik z nejrůznějších materiálů. Rozviňte svou fantazii a udělejte radost sobě i druhým.
Keywords: Výtvarné techniky