Diagnostické a léčebné postupy u maligních chorob druhé, aktualizované a doplněné vydání - Vorlíček, Jiří (Grada, 2004)
Druhé vydání knihy obsahuje informace o léčebných doporučeních NCCN z roku 2003. V ojedinělých případech, kdy se doporučení NCCN liší od názorů evropských autorů, jsou citována i doporučení Německé onkologické společnosti. Zásadní novinkou je 10 kapitol o léčbě infekčních komplikací.
Keywords: Onkologie