Utajené hrady a zámky IV. (aneb Prahou počtvrté po stopách panských sídel) - Otomar, Dvořák (Čas, 2025)
Již čtvrtá pražská výprava Otomara Dvořáka a Josefa Pepsona Snětivého Vás zavede k panským sídlům, která vznikala od románské doby až po začátek 20. století. Čeká na Vás spousta objevů i krásy v místech, kde by Vás to možná ani nenapadlo, a pátrání v hlubinách času. Zrodilo se tak pokračování úspěšné knižní řady Utajené hrady a zámky, která vychází v edici Skrytá krása naší země.
Keywords: Historie; Literatura faktu; Průvodce