Kraslice a velikonoční ozdoby - Vondrušková, Alena (Grada, 2004)
S velikonočními svátky jsou spojeny mnohé zvyky a obyčeje. Mezi tradice, které se dodržují dodnes, patří především pletení pomlázky, zdobení velikonočních kraslic rozličnými metodami, pečení velikonočního pečiva a další.
Keywords: Výtvarné techniky