Automobily Škoda Superb - Schwarz, Jiří (Grada, 2005)
První publikace o automobilu vyšší střední třídy Škoda Superb seznamuje čtenáře s konstrukcí, funkcemi, zajímavostmi i s historií tohoto vozu. Na bohatém obrazovém doprovodu, často s barevnými obrázky, jsou popsány a vysvětleny všechny osazované motory s příslušnými soustavami (zážehové: 1,8/110 kW, 2,0/85 kW, 2,8/140 a 142 kW; vznětové: 1,9/74 kW, 1,9/96 kW, 2,5/114 kW, 2,5/120 kW), převodovky (5stupňová, 6stupňová a automoatická), konstrukce podvozku, karoserie, výbavy, příslušenství i zabezpečení vozu. Autorizovala Škoda a.s.
Keywords: Automobily