Inline bruslení - Kirchner, Jiří (Grada, 2004)
Inline, nebo chcete-li inline skating je poměrně mladá sportovní disciplína, která se až neuvěřitelně rychle stala jednou z nejoblíbenějších rekreačních aktivit teenagerů. Spojuje totiž rychlost s možností akrobatických kousků a přináší tak nevšední dobrodružství a prožitek, který se v městském prostředí těžko hledá.Publikace čtenářům nabízí základní přehled o používaných typech inline bruslí, o základech techniky bruslení, metodice nácviku bruslení a akrobatických "triků". Zároveň se počítá i s přehledem disciplín, ve kterých se pořádají soutěže typu ME, MS apod., a odkazy na výběr vhodných terénů pro kondiční ježdění.
Keywords: Sporty