Estetická plastická chirurgie a korektivní dermatologie - Brychta, Pavel (Grada, 2014)
Odborná monografie komplexně popisuje současný stav oboru estetická plastické chirurgie, korektivní dermatologie a laserová estetická chirurgie, který je v současné době mimořádně populární a veřejností intenzivně sledovaný. Kniha by měla pomoci lékařům, kteří se touto problematikou zabývají, orientovat se hlouběji v možnostech. Publikace je bohatě dokumentována téměř 300 barevnými fotografiemi a kresbami.Nedílnou součástí publikace je i DVD s dalšími více než 1100 obrázky a 2 videosekvencemi.
Keywords: Dermatovenerologie; Chirurgie, ortopedie, traumatologie