Zahradní krby a grily II (2., upravené vydání) - Vlk, Václav (Grada, 2004)
Publikace navazuje na velmi úspěšnou knihu Zahradní krby a grily I. Popisuje konstrukci grilů a krbů, jejich použití a vhodná paliva. Podle návodných obrázků si může navrhnout nebo dokonce sestavit krb i stavitel amatér. Kniha je určena také majitelům různých druhů grilů, kteří v ní naleznou inspiraci pro řešení zahradních grilovacích sestav a koutů.
Keywords: Hobby