Krvácení - Penka, Miroslav (Grada, 2014)
Dlouho očekávaná publikace, která v tomto rozsahu a podobě v naší literatuře dosud neexistuje! Kniha nabízí komplexní klinicko-patofyziologický pohled a podrobně informuje o problematice krvácení ve všech medicínských oborech. Ocení ji lékaři všech klinických oborů - chirurgických i nechirurgických.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Gynekologie a porodnictví; Hematologie; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna