Utajené hrady a zámky III. (aneb Prahou potřetí po stopách panských sídel) - Dvořák, Otomar (Čas, 2019)
Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty v netušených souvislostech a na nečekaných místech.
Keywords: Historie; Průvodce