Excel 2000, 2002, 2003 záznam, úprava a programování maker - Černý, Matouš (Grada, 2004)
Skvělá učebnice základů programování v Excelu. Nejprve se naučíte vytvářet makra pomocí záznamníku, poté vás autor seznámí s vývojovým prostředím Excelu a s principy jazyka Visual Basic for Applications. Hlavní část knihy je věnována výkladu programovacích postupů, objektovému modelu Excelu a práci se základními objekty Excelu (Range, Worksheet, Workbook, Application).
Keywords: Kancelářské programy