Outlook 2003 podrobný průvodce začínajícího uživatele - Šimek, Tomáš (Grada, 2005)
Kniha je určena čtenářům, kteří se chtějí naučit pracovat s Outlookem 2003. Nejprve se seznámíte se spuštěním programu a jeho základními složkami, poté přijde na řadu pošta, přijímání a odesílání zpráv, plánování událostí, úkolů, schůzek a jejich organizace. Stranou nezůstane ani nastavení profilu, pravidel a vzhledu programu.
Keywords: Kancelářské programy