Pohádky o čarodějích fantasy příběhy - Nováková, Ivana (Kknihy, 2017)
Pod starým hradištěm sídlí velká moc i temné zlo. Když se za bouře dva pasáčci propadnou pod zem, stanou se z nich čarodějové. Pohádky o čarodějích je sbírka provázaných příběhů ze světa fantasy.
Keywords: Sci-fi, fantasy