Via Slovakia CZ - Slavomír, Duchovič (Jota, 2026)
Cesta mění, cesta očišťuje, na cestě se dějí zázraky... Via Slovakia je jedinečná cesta Slovenskem nabitá zajímavými místy, adrenalinovými atrakcemi, nádhernými výhledy a nespoutanou divočinou. Vyberte si jednu z osmnácti tras a vydejte se na kratší nebo delší putování majestátními horami, dolinami a řekami. Zažijte na vlastní kůži nezapomenutelnou atmosféru starobylých hradů a malebných dědinek, kde jako by se zastavil čas, a nechte se okouzlit slovenskou tradicí a pohostinností. Staňte se i vy součástí Via Slovakia! Kniha vychází ve slovenské i české jazykové mutaci s množstvím působivých fotografií, praktických rad a map.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Literatura faktu; Životní styl