Sluneční znamení - Goodmanová, Linda (Jota, 2011)
Zjistěte, co se opravdu děje ve vašem životě i v životech vašich blízkých! Je váš vyvolený i přes svou tvrdou vizáž citlivka? Chce si vás ta kráska vzít vážně jen pro peníze? Kdy by bylo dobré nechat svou milou pochybovat o vaší věrnosti? Kdy raději držet jazyk za zuby a kdy jít s pravdou a pocity ven? Kdy požádat šéfa o zvýšení platu, dívku o ruku nebo zetě o půjčku? Radu pro správné načasování, které je základem úspěchu, vám nabízí světově známá astroložka Linda Goodmanová, která díky svému studiu slunečních znamení pomohla miliónům čtenářů k lásce, úspěchu a štěstí. Oslňte své přátele vhledem do tajných zákoutí jejich povah! Knížka, vydávaná v reedicích už více než 40 let, je psaná s citlivostí a humorem, jimiž se odlišuje od jiných titulů podobného zaměření. Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové, autorky veleúspěšných knih Hvězdná znamení, Znamení lásky, Znamení vztahů a románu Gooberz. Její knihy jsou triumfálním vyhlášením síly lásky, užijte si každou větu, každé slovo. Žádnou další knihu však již paní Goodmanová nenapíše. Bohužel...
Keywords: Uvědomělý život