Kruhy života - Eva, Kantůrková (Galén, 2021)
Nový román Evy Kantůrkové Kruhy života ukazuje, jak ideologie - ať už je to ideologie jakákoli, třeba i nová - jde proti přirozenosti života a deformuje člověka. Jde o román nekorektní - o to více však pronikavý, působivý a potřebný.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy