Božský cizinec - Laurenová, Christina (Jota, 2014)
Okouzlující playboy s neodolatelným britským přízvukem. Dívka, která si chce konečně pořádně užít. A tajný poměr plný lehce perverzního sexu, odhalený se všemi detaily. Sára Dillonová, schopná finanční ředitelka Božského bastarda, se konečně odhodlá ukázat záda tomu nevěrnému zmetkovi, se kterým pár posledních let sdílela postel, a prchne si léčit zlomené srdce do New Yorku. Znechucená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků. Když v tanečním klubu potká Božského cizince, nepočítá s tím, že by z toho mohlo být něco víc než vzrušující zábava na jednu noc. Ale způsob - a rychlost - kterými vztah s ním překračuje všechny její zákazy a zábrany, ho brzy promění z nezávazného flirtu v něco jedinečného. Celé město ví o tom, že Max Stella je na ženské a střídá je jako ponožky. Navzdory tomu, že vypadá jako klasický nafoukaný byznysmen, začne po setkání se Sárou - a po několika divokých a vzrušujících aférkách odehrávajících se v knihovně, skladišti i sexy klubu - přemýšlet nad tím, jestli by jeho vášně mohly někdy přerůst hranice sexuálního dobrodružství. Sáru ani tak neděsí představa, že by je někdo načapal při erotických hrátkách na veřejnosti. Spíše se obává, aby si Maxe nepustila příliš k tělu - ale to neberte úplně doslova.
Keywords: Erotické romány