Pačinko - Min, Jin, Lee (Jota, 2019)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
Keywords: Historické romány; Světová současná beletrie