Sedmihlas - Rebecca, Kauffmanová (Jota, 2022)
Každá rodina má svůj příběh. Tato jich má sedm. Sedm sourozenců a dvě události, které otřesou jejich světem. Nečekaná, záhadná smrt matky a šokující těhotenství jedné z nezletilých sester je budou pronásledovat celý život - jako jednotlivce i jako rodinu. V příbězích vyprávěných v různých časových rovinách od počátku dvacátého století po padesátá léta líčí každý ze sourozenců svou vlastní verzi vzpomínek. Sedmihlas je příběh o rodině, ztrátě a zotavení, složitých vztazích mezi sourozenci i nečekaných silách, které je nutí jít vlastní cestou, aby je nakonec přivedly zpátky domů.
Keywords: Společenské romány; Světová současná beletrie