Chovejte se jako malý princ - Stéphane, Garnier (Jota, 2022)
Legendární filozofická pohádka pro děti i dospělé Malý princ je jednou z nejinspirativnějších knih všech dob. Nehledět na to, co si myslí ostatní, přijmout, že nás mnozí nechápou, najít si čas doopravdy žít, naučit se milovat a zůstat skromný... Na každé stránce této knihy se skrývají rady malého prince. Prožít smysluplně každou vteřinu svého života, v práci nebo se svými blízkými, a inspirovat se přitom malým princem vypadá jako samozřejmost. Jestli se někdy cítíte ve světě, který je příliš rychlý a který už nepoznáváte, trochu ztracení, udělejte to jako malý princ: najděte znovu to dítě, které ve vás dřímá!
Keywords: Šťastný život