Taylor Swift. Éra za érou - Caroline, Sullivanová (Jota, 2024)
Od vydání prvního alba v roce 2006 vliv Taylor Swift éru za érou roste a stala se globální ikonou. Toto je její příběh. Všichni žijeme v éře Taylor Swift. Od svého debutu v roce 2006 prodala více než 200 milionů nahrávek, zaplnila nespočet stadionů a stala se jednou z nejvlivnějších zpěvaček své generace. Její světové turné Eras vydělalo přes miliardu dolarů, a stalo se tak nejvýdělečnějším v historii. Její poslední studiové album se vyšvihlo na první příčku hitparád ve více než 25 zemích. V tomto poutavém a podrobném životopisu mapuje spisovatelka a hudební novinářka Caroline Sullivanová dráhu Taylor Swift od countryových počátků až po dnešní status popové ikony a popkulturního fenoménu. Popisuje její umělecký vývoj, mediálně sledované vztahy i příběhy za texty jejích písní. Každou Taylořinu éru prozkoumává do hloubky a čtenářům představuje, kde zpěvačka hledá inspiraci, své spolupracovníky a různorodý vizuální styl, jež se stal významnou součástí jejích vystoupení i celkové image. To vše podtrhuje oslnivá sbírka fotografií zachycující celou její kariéru. Neautorizovaná biografie Taylor Swift: Éra za érou je dosud nejdetailnějším portrétem jedné z nejpopulárnějších umělkyň na planetě.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy