Mládí v hajzlu 5 - Payne, C.D (Jota, 2005)
Mladík pod pantoflem Deník Nicka Twispa Nick Twisp je opět s námi ! Tentokrát v Evropě, ve společnosti Čechů a dalších podivných individuí. Jak si poradí čerstvě ženatý mladý muž ve Francii, po boku své vysněné manželky Sheeni? Nové zážitky a staré problémy, jen znásobené cizím prostředím bez znalosti jazyka a schopnosti naučit se ho. Je to pořád ten stejný smolař, který za sebou vleče náklad starých vztahů a komplikuje si život novými. Jak si s nimi Rick, Nick či Francois poradí? Taky vám připadlo, že s ním Sheeni už delší dobu hraje podivné hry? Budeme s napětím sledovat, jak se vyvine jejich vztah během následujících čtyř měsíců a dalších třinácti let.
Keywords: Humor, satira