Via Slovakia SK - Slavomír, Duchovič (Jota, 2026)
Cesta mení, cesta očisťuje, na ceste sa dejú zázraky... Via Slovakia je jedinečná trasa naprieč Slovenskom, plná zaujímavých miest, adrenalínových atrakcií, nádherných výhľadov a nespútanej divočiny. Vyberte si jednu z osemnástich trás a vydajte sa na kratšie či dlhšie putovanie cez majestátne hory, doliny a rieky. Zažite na vlastnej koži nezabudnuteľnú atmosféru starobylých hradov a malebných dediniek, kde akoby sa zastavil čas, a nechajte sa očariť tradičnou slovenskou kultúrou a pohostinnosťou. Staňte sa aj vy súčasťou Via Slovakia! Kniha vychádza v slovenskom aj českom jazyku s množstvom pôsobivých fotografií, praktických rád a máp.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Literatura faktu; Životní styl