Útok - Steven, Konkoly (Jota, 2025)
Poté co Ryan Decker v první knize Záchranná operace odhalil a překazil spiknutí v řadách "deep state", které mu málem zničilo život, zjišťuje, že jeho schopnosti neušly pozornosti vlivné senátorky Steeleové. Ta teď potřebuje jeho pomoc. Při bizarním výbuchu poblíž americko-mexické hranice byli zabiti dva příslušníci pohraniční stráže a předložené důkazy vůbec nesedí s oficiální verzí událostí. Senátorka Steeleová pověřuje Deckera, aby se ujal tajného, neoficiálního vyšetřování, a ten se společně se svou partnerkou Harlow Mackenzieovou vydává do pohraničního města Tecate. Postupně zjišťuje, že narazili na něco mnohem nebezpečnějšího, než si kdokoli z nich dokázal představit. Celá konspirace zasahuje hluboko do samotného amerického Ministerstva obrany. Ve strachu o své životy a bez možnosti důvěřovat komukoli mimo úzký okruh svých šikovných spolupracovníků rozjíždějí Decker a Mackenzieová riskantní plán, jak toto zločinné spiknutí zastavit.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery