Rusalka II. - Nováková, Ivana (Kknihy, 2021)
Příběh, v němž se splní všechna přání. Teda vlastně jak komu. O Vánocích sice napadne sníh, ovšem proti mně se spiknou temné síly grandiózního rozsahu a můj život se začne hroutit jako domeček z karet. Nic neplatí, na nic se nemůžu spolehnout. Jenže copak se můžu vzdát? Jsem Pražačka! (Bývalá, ale jednou Pražák, vždycky Pražák.) Takže vzhůru do zbraně! A nebojte, tentokrát se bude kouzlit až do aleluja. Druhá kniha OA fantasy pro starší a pokročilé! Čtěte a žasněte!
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Sci-fi, fantasy; Česká současná beletrie; Young Adult, New Adult