Hranice zvrhlosti Zvrácenost, s jakou sériový vrah zabíjí mladé dívky, nikdo nepamatuje - Jan, Urban (Práh, 2023)
Deštivé počasí náhodně odkryje plastový barel s hrůzným obsahem. Vrah po sobě nezanechá jedinou stopu, a tak to vypadá, že případ bude odložen. Kde není stopa, není ani podezřelý. Brzy nato je však nalezena brutálně zavražděná mladá žena, o níž není pochyb, že byla před svou smrtí dlouho a trýznivě mučená. A stopy? O nich si středočeská kriminálka může nechat jen zdát. Souvisejí spolu oba případy, nebo se dívky staly obětí pokaždé jiného vraha? Kapitánka Tereza Jindrová tuší, že by nemuselo jít o náhodu. Poté, co si osud krutě zahraje se členy jejího vyšetřovacího týmu, je Tereza nucena požádat o pomoc svého bývalého přítele, svérázného forenzního psychologa Tobiáše Říhala, který kvůli jejich rozchodu od policie odešel. Společně se pokoušejí vraha vypátrat a dopadnout dřív, než zabije někoho dalšího a rozpoutá mrazivou atmosféru děsu. Jenže vrah je vždycky o krok před nimi...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky