Povídky sbírka humorných povídek - Kohout, Pavel (Kknihy, 2015)
55 autorských povídek v jedné sbírce. Humorné povídky Pavla Kohouta inspirované neskutečně skutečnými i skutečně neskutečnými životními příhodami. Některé povídky byly otištěny v minulosti v časopise trnky-brnky.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira; Křížovky a zábava