Šikmé střechy - Kopta, Pavel (Grada, 2012)
Z praxe stavařů a obchodníků vyplývá, že ne vždy je snadné vysvětlit zákazníkovi důvody, proč nelze jím vybraný materiál použít právě pro jeho záměr. Kniha vám pomůže zorientovat se ve velké nabídce střešních krytin, pojistných hydroizolací, tepelných izolací, okapových systémech a dalších doplňujících materiálů potřebných při rekonstrukci nebo stavbě nové střechy. Je zde popsán vlastní postup prací při návrhu a stavbě krovu, včetně řešení detailů a výpočtů. Za každou z kapitol jsou přehledně vypsány výhody, nevýhody i nejčastější chyby jednotlivých řešení. Všechny příklady vychází z již realizovaných staveb.
Keywords: Hobby