O expozici Odpovědi na otázky k exponování lepších fotek - Kohout, Pavel (Kknihy, 2014)
Kniha se zaměřuje prakticky na všechny, kteří by rádi pochopili princip expozice a měli následně svou zásluhou lepší fotky. Čtivou formou rozhovoru Vás kniha provede základními i doplňkovými otázkami expozice, vysvětlí Vám nejen pojmy a informace o nastavování času a clony, a zodpoví Vám i užitečné dotazy z praxe.
Keywords: Ostatní; Digitální fotografie a video