Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte - Sunim, Haemin (Jota, 2017)
Jak si zachovat klid a bdělou pozornost v uspěchaném světě. Jiný úhel pohledu přináší nové životní cesty. Průvodce na cestě k vnitřnímu klidu a rovnováze pro moderního člověka. Tato knížka plná duchovní moudrosti zen-buddhismu přináší příležitost k zamyšlení nad různými oblastmi lidského života. Věnuje se mimo jiné tématům mezilidských vztahů, práce, lásky a spirituality a zdůrazňuje důležitost nalezení hlubšího vztahu a soucitu nejen vůči ostatním, ale i vůči sobě samému. Jednoduchou a srozumitelnou formou esejů a krátkých poselství, s nadhledem a pochopením pro člověka žijícího současným hektickým životním stylem inspiruje čtenáře k jinému pohledu na svět a k hledání cesty ke šťastnějšímu a vyrovnanějšímu životu. Ohromná obliba této knížky v mnoha zemích, milióny prodaných výtisků a řada získaných ocenění svědčí o tom, že její myšlenky jsou velmi aktuální pro široký okruh lidí z nejrůznějších koutů světa. Učte se zvládat nejrůznější životní situace díky tomu, že se na ně podíváte jinýma očima. Učte se skutečně vnímat okamžiky svého života a nacházet cestu ke klidu, vyrovnanosti a štěstí.
Keywords: Vztahy, láska, rodina