Pan Nespoutaný - Marni, Mannová (Jota, 2025)
Grayson Tanner už zažil lepší časy. Se svými dvěma nejlepšími kamarády uvedl na mezinárodní trh seznamovací aplikaci Hooked a právě strávil noc s jednou z nejpřitažlivějších žen, jakou kdy potkal, ale jeho image má najednou hodně hluboké trhliny. Na internetu se stalo virálním jeho video, které by se dalo nazvat oslavou požitkářského života svobodného mládence. Pro tvůrce nové varianty aplikace, která má sloužit k hledání dlouhodobých vztahů, to rozhodně není dobrá reklama. Zatímco kvůli mediální bouři klesá počet uživatelů, přichází PR agentura s novým příběhem, který má situaci uklidnit. Grayson se musí oženit. A to co nejdřív. Influencerka Jovana Wintersová je jednou z mnoha žen, které prošly Graysonovou postelí. I když šlo jako obvykle o známost na jednu noc, Grayson na ni nemůže zapomenout a nedá se popřít, že mezi nimi okamžitě přeskočila jiskra. Před kamerami oba působí charismaticky a vášnivě a na sociálních sítích jsou považováni za dokonalý pár. Mimo kamery však stále platí, že Grayson ženám nedůvěřuje a nevěří v lásku na celý život. Jovana je jeho pravý opak a ví, co chce. Vyráží na misi s cílem proměnit toto manželství naoko ve skutečný vztah, i když sama skrývá jedno velké tajemství...
Keywords: Romantika, romány pro ženy